Over ons

Rechercheursteam

Wij zijn een groep mensen met een politieachtergrond. Aangezien we gespecialiseerd zijn in de opsporing en een groot rechtvaardigheidsgevoel hebben, willen we onze handen uit de mouwen steken en de kinderen van de gedupeerden van de toeslagenaffaire herenigen met hun ouders. Onder ons zijn rechercheurs en met z’n allen hebben we een bak aan ervaring op velerlei (opsporings)gebieden.

Vanwege de gevoeligheid blijft het Rechercheursteam volledig anoniem. We zullen integer omgaan met alle vertrouwelijke informatie die wij tot ons krijgen. We hopen in contact te komen met een ieder die ons meer kan vertellen over de verdwenen kinderen. We kunnen bij onze zoektocht alle hulp gebruiken!

Stuur ons een bericht via rechercheursteam@proton.me of info@rechercheursteam.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. We doen ons best om alle e-mails te beantwoorden. Door drukte kan het wat langer duren, daarvoor vragen we begrip. Mogelijk komt onze reactie bij de ongewenste mail terecht, dus check met regelmaat de spamfolder.